Sodelovali smo pri odprtju športnega centra Stožice!


V veselje in ponos nam je, da smo lahko sodelovali na tako množični in pomembni prireditvi, kot je bila otvoritvena košarkarska tekma med reprezentancama Slovenije in Španije, v težko pričakovanem Športnem centru Stožice.

Dvorana je navdušila, vzdušje je bilo veselo in optimistično, kljub zapletom, ki so se dogajali pred in med gradnjo. Najbrž je skupna želja vseh, da center polno zaživi in gosti še mnogo športnih in zabavnih prireditev.

Na tekmi, ki jo je v živo spremljalo več kot 12.000 obiskovalcev in na kateri ni bilo prostega sedeža, smo želeli biti opazni tudi mi, s svojo blagovno znamko EKOEFEKT. V prvem nadstropju dvorane smo imeli tri banketne postavitve za najzahtevnejše, VIP goste, v pritličju, na vhodu v parter okrepčevalnico za obiskovalce in pred vhodom v dvorano ponudbo hitre hrane. 

Fotogalerija:
Naša spletna stran vsebuje piškotke, zato, da lahko beležimo in analiziramo obiske na spletni strani (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.) ter tako izboljšujemo delovanje strani.
Ne strinjam se