Pomembni dogodki:

  • Sodelovali smo pri odprtju Športnega centra Stožice! Več:
  • Odpiramo nove poslovalnice v Kranju! Več:Blagovna znamka EKOEFEKT


Z lastno blagovno znamko želimo poudariti usmerjenost in vizijo našega podjetja. Verjamemo, da je izbira surovin osnova za zdrav in okusen obrok.

Razmere na trgu še niso takšne, da bi lahko uporabljali živila iz deklarirano ekološke proizvodnje, kljub temu pa skrbno izbiramo surovine za naše izdelke.

S postopki priprave hrane se upiramo naglici življenja, zaradi katere prepogosto posegamo po zamrznjenih, sušenih , koncentriranih, polpripravljenih in predpripravljenih živilih. V nasprotju s tem, mi uporabljamo recepte »naših babic«, ki jih posodabljamo in prilagajamo današnjim razmeram.

Posebno skrb namenjamo sestavi obrokov, ki morajo biti pestri in hranilno polnovredni, če želimo, da bodo vir energije, zdravja in dobrega počutja.

Verjamemo, da lahko mladim ponudimo jedi, ki praviloma sodijo med »junk food« ali prazno hrano na način, da jo bodo z veseljem sprejeli, hkrati pa bo zadostila njihovim potrebam po vseh hranilih.Podjetje Efektiva, d. o. o. z blagovno znamko EKOEFEKT,
se v občinah Piran, Izola in Koper aktivno ukvarja s ponudbo dijaške in študentske prehrane ter poleti z gostinsko oskrbo obiskovalcev plaže pri Valdoltri v okrepčevalnici Galeb in obiskovalcev polotočka Sv. Jernej na Debelem rtiču v okrepčevalnici Sirena. 

Naša dolgoročna vizija je, da vpeljemo v šole in vrtce zdravo, večinoma ekološko pridelano hrano.

Zakaj je pomembno, da smo močni in stabilni na trgu ter se zavzemamo za razširitev po vsej Sloveniji?

Za uvedbo EKO programa je sedanja subvencija prenizka, razširitev pa bi nam omogočila, da z lastnimi sredstvi vpeljemo še bolj kvalitetno in s pesticidi manj obremenjeno hrano v vrtce in šole.

Naše poslanstvo je slediti Smernicam zdravega prehranjevanja v vzgojno izobraževalnih ustanovah, ki jih želimo nadgraditi z osveščanjem o zdravem načinu prehranjevanja, o pomenu sadja in zelenjave, o kislinsko baznem ravnotežju in podobno. 

Zaenkrat nam je, po ocenah porabnikov v vseh lokalih, ki smo jih do sedaj prevzeli, uspelo izboljšati prehranjevalne pogoje in ponudbo. To nakazujejo tudi njihove izjave, ki jih lahko preberete v referencah.

Zavzemamo se za pridobitev novih lokacij po vsej Sloveniji in v vseh sferah družbene prehrane - tako v vrtcih, šolah, kakor tudi v podjetjih za prehrano zaposlenih in v ustanovah institucionalnega varstva za prehrano oskrbovancev. Pri vseh skupinah želimo vzpostaviti visok nivo ustrezne prehrane, ki prinaša zadovoljstvo porabnikom, s tem pa tudi nam.

Šolska prehrana

   
  Zagotavljamo prehrano dijakom in študentom v Obalnih občinah in Sežani.
 

Catering

   
  Zagotavljamo tople in hladne obroke hrane ali prigrizke in pijačo.
 

Restavracije Ekoefekt

   
   
   
   
   
   
   

Prehrana v podjetjih

Naša spletna stran vsebuje piškotke, zato, da lahko beležimo in analiziramo obiske na spletni strani (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.) ter tako izboljšujemo delovanje strani.
Ne strinjam se