Lamai d.o.o.Smo podjetje, ki se ukvarja s prehrano od leta 2002. Naša vizija je bila in ostaja, da v javno prehrano prenesemo kvalitete domače kuhinje v vsej svoji pestrosti. V času, ko imamo vse manj možnosti obroke pripravljati doma, se nam zdi to zelo pomembno.

Da bi lahko dosegli naš cilj, veliko pozornost namenjamo surovinam, to je živilom za pripravo hrane. Izbiramo le tista živila, pri katerih poznamo način pridelave ali reje, ki so sveža in ki večinoma niso opravila dolge poti do nas. Če je možno izbiramo ekološko pridelana živila, od česar tudi izhaja naša blagovna znamka, ekoefekt, s katero želimo poudariti našo ekološko naravnanost, skrb za zdravje naših potrošnikov in ne nazadnje tudi skrb za naše skupno življenjsko okolje.

Potrditev, da smo na pravi poti, smo dobili kmalu. Po prevzemu kuhinje in zagotavljanju prehrane na Srednji pomorski šoli in na Fakulteti za pomorstvo in promet, so zadovoljni dijaki, študenti in profesorji dober glas ponesli naokoli in odprla so se nam številna vrata za organizacijo šolske prehrane, kar smo z zadovoljstvom sprejeli. Pripeljalo nas je do tega, da smo odprli številne podružnice na Obali, oskrbujemo tudi Šolski center Sežana.

Veseli nas, da smo dobili prvo priložnost ravno pri zagotavljanju prehrane otrok in mladostnikov, za katere si še posebej želimo, da uživajo zdravo in kvalitetno hrano, tudi če je ne more vsak dan pripraviti njihova mama. Hkrati imamo željo in ambicije, da se vključimo še v zagotavljanje prehrane v vrtcih in osnovnih šolah, pa tudi v podjetjih. Naše kvalitete izkazujejo pridobljene reference in izjave zadovoljnih naročnikov.

Istih principov glede izbire surovin in načina priprave se držimo tudi na drugih segmentih našega dela, kjer se mora še v večji meri pokazati spretnost naših kuharjev. To je pri pripravi obrokov za catering, s katerim zagotavljamo kvalitetne tople in hladne jedi za najrazličnejše priložnosti – od otroških taborov do svečanih obletnic in drugih slovesnosti na najvišjem nivoju.

Tretje področje, kjer smo prisotni, je Samopostrežna restavracija Tartuf v Ljubljani, ki je namenjena predvsem študentom, lepo pa so jo sprejeli tudi drugi naključni ali okoliški obiskovalci, saj tudi tukaj vpeljujemo svojo vizijo, ki temelji na svežih, kvalitetnih surovinah in neindustrijsko pripravljeni hrani.

Šolska prehrana

   
  Zagotavljamo prehrano dijakom in študentom v Obalnih občinah in Sežani.
 

Catering

   
  Zagotavljamo tople in hladne obroke hrane ali prigrizke in pijačo.
 

Restavracije Ekoefekt

   
   
   
   
   
   
   

Prehrana v podjetjih

Naša spletna stran vsebuje piškotke, zato, da lahko beležimo in analiziramo obiske na spletni strani (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.) ter tako izboljšujemo delovanje strani.
Ne strinjam se