Piškotki


Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Za spremembo nastavitev piškotkov kliknite tu:
in nato na vrhu strani izberite željeni gumb!


NUJNO ZA DELOVANJE SPLETNE STRANI!

VOL_SITE

Piškotek se uporablja za:

- boljšo navigacijo po spletnem mestu  

  (uporabnik tudi ob menjavi jezika ostane na

  isti menijski povezavi);

- začasno shranjevanje podatkov iz obrazcev  

  na spletnem mestu;

- delovanje nekaterih pojavnih (pop-up) oken;

- za omogočanje prijave na spletnem mestu

  (po prijavi spletno mesto beleži trenutno

   prijavljenega uporabnika)

VolCoockieAgreement

Piškotek deluje v povezavi z novim oknom za potrditev oz. zavrnitev piškotkov. Vanj se shrani odgovor, odvisno, če je uporabnik piškotke sprejel ali zavrnil.

ZA USPEŠNO DELOVANJE SPLETNE STRANI (spletna statistika - Google Analytics)!

_utma

Spletna statistika – piškotek ostane na vašem računalniku oz. poteče po štiriindvajsetih mesecih ali ga odstranite, če počistite svoj predpomnilnik. Uporablja se za sledenje in beleženje podatkov o obiskih spletne strani (prvi, ponovni obisk).

_utmb

Spletna statistika – beleženje časa prihoda na spletno stran in poteče po 30 minutah.

_utmc

Spletna statistika – beleženje časa odhoda iz spletnega mesta in poteče po koncu seje.

_utmd

Piškotek namenjen za shranjevanje podatkov o spremenljivki, prilagojeni vrsti obiskovalca. Ta piškotek se kreira, kadar razvijalec uporabi metodo _setCustomVar, ki vsebuje spremenljivko, prilagojeno vrsti obiskovalca. Ta piškotek se je uporabljal tudi pri metodi _setVar. Piškotek se ažurira vsakokrat, kadar se podatki pošljejo v Google Analytics. Poteče po štiriindvajsetih mesecih.

_utmz

Spletna statistika – beleženje geografske lokacije obiskovalca, kateri brskalnik,  ključno besedo oz. povezavo je obiskovalec uporabil za vstop na spletno stran. Piškotek poteče po šestih mesecih.

AWSUSER_ID

Spletna statistika – beleženje in analiza obiska na spletnem mestu (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor

obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.).

AWSSESSION_ID

Spletna statistika – beleženje in analiza obiska na spletnem mestu (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.).

Šolska prehrana

   
  Zagotavljamo prehrano dijakom in študentom v Obalnih občinah in Sežani.
 

Catering

   
  Zagotavljamo tople in hladne obroke hrane ali prigrizke in pijačo.
 

Restavracije Ekoefekt

   
   
   
   
   
   
   

Prehrana v podjetjih

Naša spletna stran vsebuje piškotke, zato, da lahko beležimo in analiziramo obiske na spletni strani (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.) ter tako izboljšujemo delovanje strani.
Ne strinjam se