CATERING in ORGANIZACIJA DOGODKOV

Catering je najmlajše področje našega ustvarjanja, vendar se zaradi že uspešno izvedenih storitev vse bolj uveljavlja v naši ponudbi. Daje priložnost usposobljenemu osebju, da z navdihom in ustvarjalno domiselnostjo jedi pripravijo in ponudijo kot »butično« posebnost.

Catering in organizacija dogodkov za nas pomeni, da vam pripravimo kompletno oskrbo srečanj, pogostitev poslovnih partnerjev, pogostitev na sprejemih, zabavah, obletnicah, novoletnih in drugih zabavah ter ostalih družabnih dogodkih.

Hrano pripravimo, dostavimo na dogovorjeno lokacijo in izvedemo pogostitveno storitev. Naša glavna prednost je celostna storitev, saj poskrbimo za opremo, dekoracijo, postrežbo in na koncu tudi pospravimo.

S catering storitvami zagotavljamo tople in hladne obroke hrane ali prigrizke in pijačo na katerikoli lokaciji ob kakršnikoli priložnosti:

  • ob slavnostnih dogodkih (otvoritvah, jubilejih, porokah ipd.),
  • ob športnih dogodkih, množičnih prireditvah na prostem,
  • na otroških ali mladinskih taborih.

Z blagovno znamko ekoefekt pri catering storitvah želimo poudariti našo usmerjenost v uporabo svežih, kvalitetnih surovin ter skrb za zdravje in odlično počutje naših gostov.

Refrence

V veselje in ponos nam je, da smo lahko sodelovali na tako množični in pomembni prireditvi kot je ODPRTJE ŠPORTNEGA CENTRA STOŽICE (VIP gostje).

Med vidnejše reference sodijo tudi:

Dan slovenske košarke (VIP gostje), Otvoritev gledališča v Kopru, Zlata oljčna vejica v Kopru 2011, Eurofest 2011, Javne ustanove: Zavod za zaposlovanje ; Zavod za zdravstveno varstvo ; Sodišče v Kopru ; Občina Kranj, Otvoritev srednje tehnične šole v Kopru, itd.

Več o referencah si lahko preberete na sledeči povezavi  ali pa nam pošjlite:

jej

z nami