Blagovna znamka Ekoefekt

Z lastno blagovno znamko želimo poudariti usmerjenost in vizijo našega podjetja. Verjamemo, da je izbira surovin osnova za zdrav in okusen obrok.

Razmere na trgu še niso takšne, da bi lahko uporabljali živila iz deklarirano ekološke proizvodnje, kljub temu pa skrbno izbiramo surovine za naše izdelke.

S postopki priprave hrane se upiramo naglici življenja, zaradi katere prepogosto posegamo po zamrznjenih, sušenih , koncentriranih, polpripravljenih in predpripravljenih živilih. V nasprotju s tem, mi uporabljamo recepte »naših babic«, ki jih posodabljamo in prilagajamo današnjim razmeram.

Posebno skrb namenjamo sestavi obrokov, ki morajo biti pestri in hranilno polnovredni, če želimo, da bodo vir energije, zdravja in dobrega počutja.

Sodelujemo z zunanjo strokovno sodelavko, svetovalko za prehrano Barbaro Herlah, univ. dipl. inž. živ. teh.

Zaenkrat nam je, po ocenah porabnikov v vseh lokalih, ki smo jih do sedaj prevzeli, uspelo izboljšati prehranjevalne pogoje in ponudbo. To nakazujejo tudi njihove izjave, ki jih lahko preberete v referencah.

Puresca d.o.o.

Smo podjetje, ki se ukvarja s prehrano od leta 2002.
 

Da bi lahko dosegli naš cilj, veliko pozornost namenjamo surovinam, to je živilom za pripravo hrane. Izbiramo le tista živila, pri katerih poznamo način pridelave ali reje, ki so sveža in ki večinoma niso opravila dolge poti do nas. Če je možno izbiramo ekološko pridelana živila, od česar tudi izhaja naša blagovna znamka, ekoefekt, s katero želimo poudariti našo EKOLOŠKO NARAVNANOST, skrb za zdravje naših potrošnikov in ne nazadnje tudi skrb za naše skupno življenjsko okolje.

Potrditev, da smo na pravi poti, smo dobili kmalu. Po prevzemu kuhinje in zagotavljanju prehrane na Srednji pomorski šoli in na Fakulteti za pomorstvo in promet, so zadovoljni dijaki, študenti in profesorji dober glas ponesli naokoli in odprla so se nam številna vrata za organizacijo šolske prehrane, kar smo z zadovoljstvom sprejeli.

Veseli nas, da smo dobili prvo priložnost ravno pri zagotavljanju prehrane otrok in mladostnikov, za katere si še posebej želimo, da uživajo zdravo in kvalitetno hrano, tudi če je ne more vsak dan pripraviti njihova mama. Naše kvalitete izkazujejo pridobljene reference in izjave zadovoljnih naročnikov.

Istih principov glede izbire surovin in načina priprave se držimo tudi na drugih segmentih našega dela, kjer se mora še v večji meri pokazati spretnost naših kuharjev. To je pri pripravi obrokov za CATERING, s katerim zagotavljamo kvalitetne tople in hladne jedi za najrazličnejše priložnosti – od otroških taborov do svečanih obletnic in drugih slovesnosti na najvišjem nivoju.

 

jej

z nami